HOME

Welkom op de officiële website van Digme Surprise in Nederland

Digme surprise, dat is het spannende van een verrassing, het genieten van de aller beste Belgische chocolade en het plezier van een speeltje wat binnen in het ei word aangeboden. Drie maal iets leuks in één enkel ei. Deze drie elementen zorgen voor heel wat pret bij iedereen die een Digme Surprise krijgt. Digme Surprise zal meer dan 100 verschillende surprises aan haar assortiment toevoegen, iedere keer bedoeld jou te verrassen en jou fantasie en creativiteit te stimuleren.
Op onze webshop waant u zich in het paradijs wat betreft de nieuwe hype op het gebiedt van surprises. Met de discrete verpakking zal niemand begrijpen waar het om draait, puur zodat jij het spannend kan houden tot het laatste moment! 
Als u op zoek bent naar een niet “alledaags” en lekker geschenk voor uw partner, vriend | vriendin | relatie, (vrijgezel) etc. dan vindt u vast en zeker bij ons uw keuze. Heel eenvoudig en binnen enkele dagen ontvangt u uw bestelling netjes bij u thuis. Voor alle bestellingen geld gratis verzending


Ook staan wij open om in te gaan op specifieke vragen en wensen die u heeft zowel zakelijk als particulier. Aarzel dan ook niet om te bellen of mailen.

Uw winkelwagen is leeg!