Over

Digme Surprise © 

shopabox.net is in 2005 opgericht en is begonnen met het distribueren van (chocolade) surprises. Het bedrijf heeft een keerpunt gemaakt en heet voortaan Digme Surprise. Het gepatenteerde idee 108932 is per toeval ontstaan. De naam Digme is afgeleid van het Engelse werkwoord "digging", wat graven betekent. Omdat het een erotisch artikel betreft is de naam van het product speels. De clou achter de naam Digme refereert indirect naar erotiek. Het synoniem van het product is "stop het in mij". Digme surprise © is zoals eerder genoemd per toeval ontstaan tijdens het brainstormen over bestaande producten die in een hedendaags jasje gestoken kunnen worden. Vervolgens is er een nieuw product ontstaan op een bestaande markt, rekening gehouden met het Anshoff model is er gekeken naar product ontwikkeling. Daarbij is ingespeeld op de wensen en behoeften van de klant door middel van marktonderzoeken af te nemen. 

Het team achter Digme Surprise ©  is gespecialiseerd om op significante wijze gedetailleerd te werk gaan. Door middel van ervaringen toe te passen en de benodigde theorie te verwerken, "gericht op het produceren en assisteren" bij de productontwikkeling, is Digme Surprise © uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een product genomen van oer tot eindproduct. Het merk Digme Surprise ©  is ontwikkeld om wereld marktleider te worden op het gebiedt van erotisch getinte surprises. 

Het kenmerk van het product: Spannende verrassing, het genieten van 's werelds beste Belgische chocolade en het plezier van een erotisch artikel wat binnen in de chocolade word aangeboden. Deze drie elementen zorgen met name voor plezier bij iedereen die een Digme Surprise ©  krijgt. Digme Surprise ©  zal haar assortiment uitbreiden met meer dan 100 verschillende artikelen, iedere keer bedoeld jou te verrassen, en jou fantasie en creativiteit te stimuleren. Al het eten heeft een directe invloed op het menselijk lichaam, er is eten dat van invloed is op de sekslust, zogenaamde Afrodisiaca. Dit kan psychologisch zijn (de vorm van een vrucht doet denken aan seks), of het eten bevat stoffen die bevorderlijk zijn voor de sekslust. Laat er toevallig chocolade zijn gebruikt voor het product om jou sekslust te bevorderen.

Digme Surprise ©  heeft wereldwijde klanten en doet  tevens zaken met groothandelaren.

Het Productieproces

Tijdens het productieproces zien wij nauwlettend toe of onze producten aan onze hoge eisen voldoen. Door de constante controle op het eindproduct kunt u er zeker van zijn dat het product van Digme Surprise © altijd een delicatesse van topkwaliteit is. Hierbij voldoet het productiefaciliteit en het atelier aan de zelfde hoge eisen die wij ook van onze chocoladespecialiteiten verlangen.

Verantwoord Ondernemen

Sinds 2014 investeren de producenten van cacao in het verduurzamen van de cacaoketen. Vooral omdat cacao hoofdzakelijk geproduceerd wordt in derdewereldlanden (West Afrika) is het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) van groot belang. Wij zijn ons hiervan bewust en hebben ons ten doel gesteld om een grote bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Niet alleen voor de huidige generatie, maar zeker voor de toekomstige generaties is het van groot belang dat wij duurzaam omgaan met onze grondstoffen en dat wij de kwaliteit van de levensomstandigheden verbeteren. 

Bij de productie van onze chocoladespecialiteiten verwerkt Digme Surprise grondstoffen die duurzaam verbouwd zijn (UTZ). Onze chocolatiers beschikken zijn sinds 1 januari 2012 UTZ-gecertificeerd waardoor wij kunnen garanderen dat ons bedrijf en onze chocoladespecialiteiten voldoen aan de eisen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij streven wij naar een milieuneutrale bedrijfsvoering waarin een minimale uitstoot van schadelijke gassen en een maximale reductie van onze afvalstoffen centraal staat. Door de chocoladespecialiteiten van Digme Surprise aan te schaffen weet u zeker dat u ook een bijdrage levert aan een betere wereld.

Indien u nog meer informatie wilt, mail dan naar info@digme.nl